Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιατί το iPhone 6 θα «αλλάξει» το παιχνίδι

Το νέο ανανεωμένο iPhone 6 είναι πιθανό να εγκαινιάσει μια καινούργια εποχή για την Apple αυτό το φθινόπωρο, δίνοντας στον γίγαντα της τεχνολογίας την ώθηση που του χρειάζεται.

apple-building-shop-672059“Θα είναι ένα παιχνίδι αλλαγής, δεδομένου ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη αλλαγή σχεδιασμού που έχει γίνει εδώ και χρόνια”, δήλωσε ο τεχνικός εκδότης της Mashable, Pete Pachal.

Οι μεγαλύτερες οθόνες είναι μια ιδιαίτερα σημαντική αλλαγή για την σχεδιαστική γραμμή του iPhone, τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στην Ασία, όπου υπάρχει μια ισχυρή αγορά για τα λεγόμενα “phablets” (από το phone και το tablet).

Ta Phablets είναι απίστευτα δημοφιλή στην Ασία, όπου οι άνθρωποι τα χρησιμοποιούν ως τηλέφωνα και τάμπλετς. Τώρα, η Apple θα κάνει μια δυνατή προσφορά για αυτές τις αγορές, καθώς και τα iPads έχουν δείξει ότι το iOS δουλεύει αποτελεσματικότατα σε μεγαλύτερα μεγέθη,» δήλωσε ο Pachal.

Ακόμα, ο Pachal διαλύει τις ανησυχίες που θέλουν τις μεγαλύτερες οθόνες να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή της μπαταρίας των νέων iPhones.

“Περισσότερα pixel πάντα απαιτούν περισσότερη δύναμη, αλλά αυτό σημαίνει επίσης ένα μεγαλύτερο τηλέφωνο σωματικά, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χωρέσει μια μεγαλύτερη μπαταρία στη συσκευή. Έτσι αυτά τα πράγματα τείνουν να εξαλειφθούν. Σε γενικές γραμμές, η Apple στοχεύει περίπου σε 10 ώρες αναπαραγωγής πολυμέσων για τις συσκευές κινητών”, δήλωσε ο Pachal.

 

By