Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Για …πρακτικές και σχέσεις με την Χρυσή Αυγή αλληλοκατηγορούνται Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ

Νέος πόλεμος ανακοινώσεων με αφορμή καταγγελία πανεπιστημιακού για προπηλακισμό

samaras - tsiprasΓια …ομοιότητες με την Χρυσή Αυγή αλληλοκατηγορούνται Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με ανακοινώσεις που εξέδωσαν. Αφορμή αποτέλεσε καταγγελία καθηγητή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου της Θεσσαλονίκης όπου καταγγέλει ότι προπηλακίστηκε από μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙZA.

Ορμώμενο από την καταγγελία το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει πως «ο κ. Τσίπρας, όχι μόνο δεν έχει καταδικάσει, αλλά δεν καταδέχεται καν να απαντήσει στην επιστολή του καθηγητή του ΑΠΘ Δημήτρη Κεσίσογλου, που καταγγέλλει τραμπουκισμούς εναντίον του από στελέχη της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.  Η στάση του αυτή δείχνει ότι όχι μόνο συμφωνεί με αυτές τις πρακτικές, αλλά και τις υποθάλπει. Αναρωτιόμαστε, ποια είναι η διαφορά του εντέλει από αντίστοιχες ενέργειες της Χρυσής Αυγής;».

Άμεση ήταν η απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία για προσπάθεια αλλαγής της πολιτικής «ατζέντας». Οπως επισημαίνει: «Η απεγνωσμένη  προσπάθεια της γνωστής-άγνωστης ομάδας της λάσπης και της μονταζιέρας της ΝΔ να αλλάξει την ατζέντα από τις βαριές ευθύνες της κυβέρνησης για την τραγωδία της Κύπρου, είναι ανάξια σχολιασμού. Ας ψάξουν να βρουν μιμητές των πρακτικών της Χρυσής Αυγής στα στελέχη τους, που τη θεωρούν αδερφό κόμμα».

«Ο κ. Τσίπρας με την ανεύθυνη πολιτική του, πιστεύει ότι μπορεί να κάνει και υποδείξεις στον Κυπριακό Λαό;» επισήμανε ανταπαντώντας στην ανακοίνωση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

[space size=»30″]

 

 

By