Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Για το απόλυτο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γαλατά…

Τη Γαλαραταράι (21:45, ΝΕΡΙΤ) υποδέχεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός.

1167306Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να διατηρήσουν το απόλυτο και να κρατήσουν αλώβητη την έδρα τους. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα: Γιώργος Πρίντεζης, Ματ Λοτζέσκι και Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίοι δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό τους.

Ο Σφαιρόπουλος θα ψάξει με διάφορα τρικ να βρει λύσεις στη θέση «3» αφού εκεί παρατηρείται… λειψανδρία. Ωστόσο το πρόβλημα αυτό δεν εμπόδισε τον Ολυμπιακό την περασμένη αγωνιστική, στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Σφαιρόπουλου, να επικρατήσει του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι.

Από την άλλη, η Γαλατά έχει 2 νίκες και 2 ήττες μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα και βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου, πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι Τούρκοι δεν έχουν καταφέρει να ακόμα να γευτούν τη χαρά της εκτός έδρας νίκης.

Η Γαλατά διαθέτει ένα ποιοτικό ρόστερ με τον Κάρλος Αρόγιο να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Τους ψηλούς της Γαλατά πλαισιώνει και ο Ίαν Βουγιούκας .

By