Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ανάπλαση στην ευρύτερη περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα ανακοίνωσε ο Γ. Καμίνης

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα με ευρείες παρεμβάσεις στην πλατεία «αποδίδοντας το χώρο ελεύθερο στους πολίτες, μεγάλους και μικρούς, χωρίς καμία διάκριση», ανέφερε

fosphotos.com | Menelaos Myrillas
fosphotos.com | Menelaos Myrillas

Παρέμβαση που αφορά συνολικά στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και όχι μόνο την πλατεία Αγ. Παντελεήμονα, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στο δημοτικό συμβούλιο.

Όπως εξήγησε ο δήμαρχος Αθηναίων, θα αξιοποιηθεί η μελέτη του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής που έχει ήδη εγκριθεί από το δημοτικό συμβούλιο.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα με ευρείες παρεμβάσεις στην πλατεία «αποδίδοντας το χώρο ελεύθερο στους πολίτες, μεγάλους και μικρούς, χωρίς καμία διάκριση», ανέφερε.

Με την ανάπλαση συμφώνησε η μείζων αντιπολίτευση που πρόσκειται στον Νικήτα Κακλαμάνη. Ωστόσο, όπως τόνισε και ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Σκιαδάς, η παράταξη θέλει «να γίνει συνολική ανάπλαση και όχι αποσπασματικά μέτρα για σόου».

Η συζήτηση για το θέμα έγινε σε έντονο κλίμα, ειδικά όταν το λόγο πήραν η επικεφαλής της παράταξης που πρόσκειται στο ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Πορτάλιου και ο δημοτικός σύμβουλος που πρόσκειται στον ΑΝΤΑΡΣΥΑ και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή), Πέτρος Κωνσταντίνου.

Μέλη της Επιτροπής Κατοίκων Αγ. Παντελεήμονα, της οποίας μέλος ήταν και η υποψήφια βουλευτής της Χρυσή Αυγή και υπόδικη Θέμις Σκορδέλη, προέβησαν σε σειρά έντονα αρνητικών χαρακτηρισμών και ειρωνειών.

Πηγή: ΑΜΠΕ

(Visited 1 times, 1 visits today)
By