Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παπανδρέου: Aν και περιοδεύει ανά το κόσμο, διατηρεί δύο γραφεία στη Βουλή

Μπορεί η βουλή να κάνει «μαύρα μάτια» να  δει τον πρώην Πρωθυπουργό, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να του διαθέτει όχι ένα, αλλά δύο γραφεία

papandreou-660

Μπορεί η βουλή να κάνει «μαύρα μάτια» να τον δει, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να του διαθέτει όχι ένα, αλλά δύο γραφεία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπανδρέου που αν και δεν πατάει το πόδι του και πολύ συχνά στην Ελλάδα, αφού περιοδεύει ανά τον κόσμο, δίνοντας διαλέξεις για την κρίση και πως θα βγούμε από αυτή, συνεχίζει να διατηρεί δύο γραφεία.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τα χρειάζεται τα δυο γραφεία ένας άνθρωπος που από τις 365 ημέρες το χρόνο βρίσκεται στην Ελλάδα τις 10», σχολίαζαν βουλευτές, χαρακτηρίζοντας τουλάχιστον προκλητικό να δαπανώνται άσκοπα χρήματα σε περίοδο παρατεταμένης ύφεσης και κρίσης, ενώ γκρίνια υπάρχει και στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και στο ΠΑΣΟΚ.

Το ένα από τα δύο γραφεία μάλιστα, δεν βρίσκεται όπως θα περίμενε κανείς κοντά σε εκείνα του ΠΑΣΟΚ ή κάπου στον πρώτο ή τον δεύτερο όροφο του Μεγάρου της Βουλής, αλλά εντός του χώρου που βρίσκεται το γραφείο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου.

Το δεύτερο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού βρίσκεται σε κτίριο που «χρησιμοποιεί» η βουλή, απέναντι σχεδόν από το Κοινοβούλιο, για να στεγάσει τους «εξόριστους», όπως τους αποκαλούν, πρώην Προέδρους του Σώματος, τον Φίλιππο Πετσάλνικο, τον Δημήτρη Σιουφα και την Άννα Ψαρούδα Μπενάκη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By