Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γκρεμίζεται η μετοχή της GoPro

Είναι η κάμερα που καρφώθηκε στο κεφάλι του Σουμάχερ

gopro-camera

Καταβαραθρώνεται η μετοχή της GoPro μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μίχαελ Σουμάχερ να φορούσε την συγκεκριμένη κάμερα στο κεφάλι, όταν έπεσε κάνοντας σκι, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του από αυτή.

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας οι μετοχές της GoPro έπεσαν έως και 10%. Σύμφωνα με το γαλλικό Eurosport, ο Ζαν Λουίς Μονσέτ, δήλωσε στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό Europe 1 ότι το πρόβλημα για τον Σουμάχερ δεν ήταν η πτώση του αλλά η κάμερα που φορούσε στο κράνος του.

“Το πρόβλημα για τον Σουμάχερ δεν ήταν το χτύπημα από την πτώση, αλλά η κάμερα Go-Pro που είχε στο κράνος του, η οποία και τραυμάτισε το μυαλό του», εξήγησε ο Μονσέτ στον ραδιοφωνικό σταθμό, σύμφωνα με το yahoo.

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται ότι η κάμερα που είχε στο κεφάλι του ευθύνεται για τον βαρύ τραυματισμό του, όμως είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά στο όνομα της κάμερας.

Η Telegraph μετά το ατύχημα του Σουμάχερ, τον Φεβρουάριο, έγραψε ότι το κράνος του Σουμάχερ έσπασε κατά το ατύχημα, όχι όμως και η κάμερα, με κάποιους ειδικούς να αναφέρουν ότι το σπάσιμο μπορεί να είχε προκληθεί από πέτρα ή την κάμερα ή σε συνδυασμό και των δύο.

Ο επτά φορές πρωταθλητής, ακόμα αναρρώνει από τον τραυματισμό του τον Δεκέμβριο, ενώ ξύπνησε από το κώμα τον Ιούνιο.

By