Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γλίτωσαν τα χειρότερα στην Λεωφόρο

Επίθεση με μολότοφ στο συνεργείο της Nova, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

newpaologo410_260Λίγο έλλειψε να θρηνήσουμε θύματα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

Όχι λόγω επεισοδίων μεταξύ οπαδών, αλλά λόγω της επίθεσης που δέχθηκε το βαν του συνεργείου της Nova που βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, άγνωστοι το πλησίασαν και πέταξαν δύο βόμβες μολότοφ, εκ των οποίων η μία μπήκε μέσα.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τις μαρτυρίες που υπάρχουν, δεν έσκασε και οι υπάλληλοι του συνδρομητικού καναλιού που βρίσκονταν μέσα εκείνη την στιγμή, κατάφεραν να την βγάλουν έξω…

Η αστυνομία επενέβη άμεσα, μόλις έγινε αντιληπτό το επεισόδιο και η ένταση έλαβε τέλος.

Μέσω του διευθυντή καναλιών της, Γιάννη Φουρνάρο, η Nova έχρισε ως ηθικό αυτουργό τον Γιάννη Αλαφούζο, όμως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα με την παρακάτω ανακοίνωση…

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα περιορισμένης έκτασης συμβάντα που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο και μετά τη λήξη του αγώνα δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τον Παναθηναϊκό, ούτε και με τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη και ολοκληρώθηκε ομαλά εντός γηπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By