Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γράφει ο… @ftoovaskano

Εδώ Χρηματιστήριο. Εδώ Χρηματιστήριο!

@ftoovaskanoΕδώ Χρηματιστήριο. Εδώ Χρηματιστήριο! Σας ομιλεί ο καθεστωτικός ραδιοσταθμός της πόλης. Από σήμερον, προπαραμονή Κούλουμων και Καθαρής Δευτέρας, ημείς οι υπεύθυνοι, εθνικά σκεπτόμενοι Ταγματραπεζίτες, αναλαμβάνωμεν την διακυβέρνηση της Χώρας. Αυτήν την σωτήρια πράξην μας υπαγόρευσαν  αι τραγικαί συνθήκαι στες οποίαι έχει περιπέσειν η Χώρα με την παρατεταμένην ιδεολογικήν κηδεμονίαν της Αριστεράς καθώς και την Αντίστασην που προβάλουν στην Ανάπτυξην της Χώρας  αι Κομμουνισταί και πλείστες φράξιες Αναρχικών και Αμφισβητιών. Για να μην αναφέρομεν και τον πάντα παρόντα κίνδυνον των Τούρκων.

Εις αυτήν την νέαν εποχήν που θα φέρομεν την Χώραν, ημείς οι Ταγματραπεζίτες οι μισθοί σας θα είναι μεν ελάχιστοι –ίσα να μην ψοφήσετε δια να μπορείτε να μας ψηφίζετε- αλλά θα είναι πάνω από όλα ασφαλείς. Θα θεσπίσωμεν συσσίτια και άλλαι ανθρωπιστικαί εκδηλώσεις καθώς και συχνούς ασπασμούς από Μητροπολίτας και Ιεράρχας που συμφωνούν με το Θεάρεστον έργο μας, αυτό της Σωτηρίας της Χώρας από την Κόκκινη Απειλή. Βεβαίως, στα συσσίτια και τις ανθρωπιστικαί εκδηλώσεις προτεραιότηταν θα έχουν αι πολίται με καθαρό πολιτικόν φρόνημα. Όπερ σημαίνει όσοι δεν έχουν περάσει ούτε από δίπλα από τας περιοχάς Εξαρχείων, Κουμουνδούρου και Περισσού. Αυτοί που έχουν περάσει εξαιρούνται δια νόμου. Ας φάνε παντεσπάνι.  Αι πολίται που δια κάποιον λόγον είχαν σχέσεις με το κόμμα που είχε την έδραν του εις την Αγ. Κωνσταντίνου, αριθμός 40, εξαιρούνται από την απαγόρευσιν διότι δεν ήξεραν τι ποιούσαν αλλά παρόλα αυτά εβοήθησαν με την ανοχή τους εις την διαμόρφωσιν της νέας εποχής.

Πολίται χαρείτε! Μια νέα ημέρα ξημέρωσεν για το Έθνος. Η Κόκκινη Απειλή απευφέχθη! Τώρα πλέον ασφαλείς και συμμορφωμένοι, βαδίζομεν εις την Ανάπτυξην, την Ευημερίαν, την Ησυχίαν και τον Σκοταδισμόν. Πολίται χαρείτε. Ζήτω το Έθνος. Ζήτω η μία, αγία και ομοούσια Τράπεζα. Ζήτω οι Ταγματραπεζίτες![space size=»30″]

By