Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γρηγοράκος: Aλλαγή πολιτικής στην μετά Στουρνάρα εποχή

«Η κυβέρνηση είναι ανανεωμένη, είναι κυβέρνηση εκλογική, αλλά και τετραετίας, πήρε το μήνυμα» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

leonidas-grigorakos-arxeiou

Για αλλαγή πολιτικής στη «μετά Στουρνάρα εποχή» στο υπουργείο Οικονομικών έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

«Θα πάμε σε μια αλλαγή πολιτικής μετά τον κ. Στουρνάρα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας πάντως ότι «ό,τι έκανε ο κ. Στουρνάρας, το έκανε σωστά». «Να δούμε πώς θα μοιράσουμε το κοινωνικό πλεόνασμα» τόνισε.

«Η κυβέρνηση είναι ανανεωμένη, είναι κυβέρνηση εκλογική, αλλά και τετραετίας, πήρε το μήνυμα» είπε ο αναπληρωτής υπουργός.«Θέλουμε μια κεντροαριστερά ανάμεσα στη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αν τα βρούμε (για κυβερνητική συνεργασία) και με τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί όχι; Αν τα βρούμε όμως, γιατί για να τα βρούμε θα πρέπει να σταματήσει η πολεμική. «Συμμετέχουμε στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού» δήλωσε.

Ο κ. Γρηγοράκος διευκρίνισε ότι ήθελε να φύγει από το υπουργείο Εσωτερικών, καθώς είπε ότι είχε κλείσει τον κύκλο του. Συμμετέχουμε στην κυβέρνηση ειδικού σκοπού σημείωσε.

By