Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Γυρίζω σπίτι και χαϊδεύω τα όπλα μου», δηλώνει βουλευτής της Χ.Α

«Γυρίζω σπίτι και χαϊδεύω τα όπλα μου», δηλώνει ο βουλευτής της Χ.Α Μιχάλης Αρβανίτης στο  Nouvel Observateur…

mixalis arvanitis xrisi aygi

Σοκάρει η συνέντευξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη στο Nouvel Observateur, όπου δηλώνει: «Γυρίζω σπίτι και χαϊδεύω τα όπλα μου» και υποστηρίζει ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς ήταν… κομμουνιστής.

Ο βουλευτής της Χ.Α έχει όπως φαίνεται ερωτική σχέση με το συλλεκτικό winchester που έχει στην κατοχή του, καθώς ομολογεί ότι το αγαπάει τόσο πολύ, που την ημέρα που το αγόρασε έδιωξε από το κρεβάτι τη γυναίκα του για να κοιμηθεί μαζί του.  Υποστηρίζει μάλιστα ότι η προσωπική του αυτή επιλογή αποτελεί χαρακτηριστικό όλων των Ελλήνων. Ισχυρίζεται ειδικότερα ότι οι Έλληνες έχουν αδυναμία στα όπλα, τουλάχιστον όσοι έχουν υπηρετήσει την πατρίδα, καθώς και ότι μπορεί να βρει κανείς όπλο σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Υποστηρίζει επίσης ότι ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα ήταν «κομμουνιστής που διείσδυσε στις τάξεις της Χ.Α με σκοπό να διαπράξει το φόνο και να συλληφθεί». 

Κληθείς να σχολιάσει τη σύλληψη της ηγετικής ομάδας της Χ.Α, ο Αρβανίτης προσπαθεί να εξισώσει το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου με το γαλλικό Εθνικό Μέτωπο. «Εάν κάποιος δολοφονήσει και υποστηρίξει ότι ανήκει στο Εθνικό Μέτωπο θα βάλουν την κυρία Λεπέν φυλακή; Θα πουν ότι ένα κόμμα, το οποίο καταγράφει 30% στις δημοσκοπήσεις, είναι εγκληματική οργάνωση;», λέει και «καταγγέλει» ότι η Ελλάδα δεν είναι δημοκρατία, αλλά ένα κοινοβουλευτικό- πελατειακό καθεστώς, του οποίου οι πολιτικοί ικανοποιούν μόνο τα ξένα συμφέροντα.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίν Λεπέν σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε δηλώσει ότι το Εθνικό Μέτωπο δεν έχει σχέση με άτομα όπως ο Νορβηγός Μπρέιβικ και οργανώσεις όπως η Χ.Α.

Ο βουλευτής δηλώνει τέλος ότι η Χ.Α θα αντιδράσει όπως ένα νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα στις συλλήψεις και υποστηρίζει ότι ο κόσμος ξύπνησε και καταλαβαίνει.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By