Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Γύρισε στις νίκες η Παρί: 3-1 τη Λανς χωρίς τον “Ιμπρα’…

Στις νίκες επέστρεψε η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς στην ενδεκάδα της, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με ανατροπή 3-1 στο Λανς για την 10η αγωνιστική στη Γαλλία, σε ένα αγώνα με τρεις αποβολές, δυο για την γηπεδούχο και μία για την φιλοξενούμενη.

thumbnailΗ πρωταθλήτρια παρέμεινε αήττητη και πέτυχε την 4η νίκη της (4-6-0) κι έτσι βρέθηκε στο -4 από την κορυφή και την Μαρσέιγ.

Η Λανς προηγήθηκε με τον Κουλιμπαλί στο 10’, ενώ στο 28’ ο Καμπάιγ με σουτ στην κίνηση από τα 20 μέτρα ισοφάρισε. Η πρωταθλήτρια πίεσε για την ανατροπή πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου και το κατάφερε με τον Μαξουέλ στο 34’. Στο 52′ ο Γκμπαμέν υπέπεσε  σε πέναλτι πάνω στον Καβάνι. Ο παίκτης της γηπεδούχου είδε την δεύτερη (πρώτη στο 9’) κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο Ουρουγουανός επιθετικός σκόραρε από την άσπρη βούλα και πέτυχε το 3-1 στο 55’ για την ομάδα του, αλλά στο 57’ αποβλήθηκε και αυτός…  Πήρε δυο κίτρινες μέσα σε δευτερόλεπτα. Ο Καβάνι πήρε αρχικά κάρτα για τον πανηγυρισμό του (έδειξε να… πυροβολεί), εξέφρασε την απορία του, ακουμπώντας τον διαιτητή, ο οποίος του έδειξε δεύτερη κίτρινη. Λίγο μετά, στο 60’ για την Λανς είδε την 2η (η πρώτη στο 28’) κίτρινη ο Λεμουάν και έτσι η γηπεδούχος ολοκλήρωσε τον αγώνα με εννιά παίκτες.

By