Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Γ. Νταβρής: «Θα απέχω από την σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης»

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με το τι θα πράξει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

davris-thumb-large

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Νταβρής δήλωστε στα παραπολιτικά 90.1: «Θα απέχω από την σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή»

Ο κ. Νταβρής επιβεβαίωσε ότι θα επιλέξει να απουσιάζει από την ψηφοφορία όπως άφησε να εννοηθεί κατά την τοποθέτησή του στη Βουλή χθες.

Ανέφερε ακόμα ότι: «Δεν στηρίζω την κυβέρνηση αλλά ούτε την αντιπολίτευση που παλινδρομεί», ενώ χαρακτήρισε επικοινωνιακό τρικ το αίτημα της Βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης. «Μας έβαλαν σε μια διαδικασία να αποφασίσουμε αν στηρίξουμε την κυβέρνηση ή όχι, λέγοντας ψέματα και οι μεν και οι δε.

Δεν θέλω να συμμετάσχω σ’ αυτό το ψέμα και σ’ αυτό το παιχνίδι της προπαγάνδας.

Κύριοι, ας πούμε αλήθειες. Δεν λειτουργεί η δημοκρατία, δεν ξέρουμε πού θα βρούμε λεφτά, και υπάρχει κοινωνική αλλοίωση».

Δεν άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με το τι θα πράξει στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέροντας ότι «εδώ δεν ξέρουν τι στάση θα τηρήσουν οι βουλευτές της κυβέρνησης», άφησε ανοιχτό ένα ενδεχόμενο, λέγοντας ότι πρέπει να αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες. «Με τις παρούσες συνθήκες δεν μπορώ να στηρίξω την κυβέρνηση δια μέσω της ψήφου μου για Πρόεδρο Δημοκρατίας».

By