Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δένδιας: «Δεν θα αφήσουμε πέτρα για να βρούμε τους δολοφόνους»

Δριμύ κατηγορώ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Dendias

Ομόθυμη και απόλυτη καταδίκη της τρομοκρατίας, χωρίς αστερίσκους και την οποιαδήποτε εσωτερική διαφωνία στα κόμματα, ζήτησε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας , προαναγγέλλοντας μάχη σε όλα τα μέτωπα.

Με αφορμή τη διπλή δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ο Ν. Δένδιας την χαρακτήρισε «άθλια» και ξεκαθάρισε ότι «δεν θα αφήσουμε πέτρα που να μην σηκώσουμε προκειμένου να βρούμε τους άθλιους δολοφόνους και να τους οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη».

Στην ομιλία του επί της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Δένδιας εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ποτέ δεν στήριξε τις προσπάθειες για τον περιορισμό του μεταναστευτικού ρεύματος και εκκαθάριση των μεγάλων πόλεων από την εγκληματικότητα και το μόνο που έκανε ήταν να κατασυκοφαντεί.

Επεσήμανε δε, με νόημα πως οι προτάσεις που διατυπώνει για αποκατάσταση των μισθών και των συντάξεων, για επαναπρόσληψη όσων απολύονται και φρένο στην κινητικότητα, στα επιστημονικά εγχειρίδια εμφανίζονται ως παραμύθια της Χαλιμάς

(Visited 1 times, 1 visits today)
By