Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δένδιας: «Ετοιμάζουμε το πιο σύγχρονο σχέδιο δράσης για τη μετανάστευση»

Ντροπή η ύπαρξη της Χ.Α. στο πολιτικό τόξο

DendiasΤο πλέον σύγχρονο που υπάρχει στην Ευρώπη, θα είναι το ελληνικό σχέδιο δράσης για τα θέματα της μετανάστευσης και του ασύλου, το οποίο ολοκληρωθεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Μιλώντας στο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων από τη Νέα Υόρκη, όπου επισκέφθηκε τα επιχειρησιακά κέντρα του FBI και της αστυνομίας, ο κ. Δένδιας χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική την επαφή που είχε με το FBI για την εξασφάλιση της απαραίτητης τεχνογνωσίας στην προσπάθεια της ριζικής αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσης της ελληνικής αστυνομίας.

Αναφερόμενος στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας σημείωσε ότι «ειδικά στο κέντρο της Αθήνας τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Τον τελευταίο καιρό έχουμε υποδεκαεξαπλασιασμό της εγκληματικότητας».

Σχολιάζοντας τέλος τη δράση της Χρυσής Αυγής ο κ. Δένδιας τονίζει ότι πρόκειται για ένα μόρφωμα που είναι εκτός πραγματικότητας σήμερα και ανήκει σε άθλιους, παλιούς καιρούς» και προσθέτει: «Όπου κι αν πάει κανείς εκτός Ελλάδος ντρέπεται για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό πολιτικό τόξο».

Πηγη: ΑΜΠΕ

 

By