Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δένδιας: Χριστόδουλος Ξηρός… Wanted για 4 εκατ. ευρώ

Όπως δήλωσε ο υπουργός μετά την συνάντηση που είχε με ανώτατους αξιωματικούς στη ΓΑΔΑ,  επικηρρύσονται οι τρομοκράτες για 4 εκατ. ευρώ

wanted-xiros

KΤην επικήρυξη του Χριστόδουλου Ξηρού, ο οποίος εκμεταλλευόμενος άδεια που του δόθηκε από τις φυλακές για να αποδράσει, αλλά και άλλων καταζητούμενων τρομοκρατών όπως ο Νίκος Μαζιώτης και η Χρύσα Ρούπα, οι οποίοι αποφυλακίστηκαν λόγω παρέλευσης του 18μήνου, έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, ανακοίνωσε ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Νίκος Δένδιας.

Όπως δήλωσε ο υπουργός μετά την συνάντηση που είχε με ανώτατους αξιωματικούς στη ΓΑΔΑ,  επικηρρύσονται οι τρομοκράτες που αναζητούνται από την ΕΛΑΣ για 4 εκατ. ευρώ.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους,  εάν πρόκειται  για τον Χριστόδουλο Ξηρό, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης απάντησε γενικά «για τους τρομοκράτες».

«Η επικήρυξη των 4.000.000 ευρώ μοιράζεται ισόποσα»

Στο 1.000.000 ευρώ για κάθε περίπτωση καθορίζεται η συνολική επικήρυξη των 4.000.000 ευρώ που εξέδωσε η κυβέρνηση για τους τρομοκράτες, όπως διευκρινίζεται στην κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν ο κ. Δένδιας και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ειδικότερα, τα 4.000.000 της χρηματικής αμοιβής μοιράζονται ισόποσα σε αυτούς που θα δώσουν πληροφορίες από τις οποίες θα συλληφθούν: Ο Χριστόδουλος Ξηρός, 56 ετών, ο Νίκος Μαζιώτης, 43 ετών, η Παναγιώτα Ρούπα, 45 ετών και οι άγνωστοι δράστες της διπλής δολοφονίας έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.
Η Αστυνομία έδωσε για μια ακόμα φορά στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες των τριών καταζητουμένων και κάνει έκκληση, όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσει με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 1014 και 10414 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ctu@hellenicpolice.gr της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Διαβάστε επίσης:  Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ξηρού

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By