Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δεκαήμερο δωρεάν προληπτικών ιατρικών εξετάσεων

Πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης, του Ομίλου Γυναικών Inner Wheel και του Ομίλου Νεολαίας Rotaract

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Την επίσημη έναρξη της πρωτοβουλίας των Ροταριανών Θεσσαλονίκης για δωρεάν δεκαήμερο προληπτικών ιατρικών εξετάσεων σε ανασφάλιστους, άπορους και πολύτεκνους, κήρυξε ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε ελπιδοφόρα αυτή την ενέργεια που έρχεται σε καιρό κρίσης και μάλιστα υποσχέθηκε να δοθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο των Ροταριανών κάποια ποσότητα από τα φάρμακα που συγκεντρώνονται με πρωτοβουλία του υπουργείου Υγείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, προκειμένου να δοθούν στους άπορους και ανασφάλιστους Θεσσαλονικείς που τα έχουν ανάγκη.

Οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται με πρωτοβουλία του Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης, του Ομίλου Γυναικών Inner Wheel και του Ομίλου Νεολαίας Rotaract ξεκίνησαν χτες και θα συνεχιστούν μέχρι τις 10 Νοεμβρίου στον χώρο του Ομίλου Ροταριανών στην Πλατεία Φαναριωτών 2 με Παύλου Μελά.

Στο πλαίσιο των δωρεάν εξετάσεων 40 γιατροί 16 ειδικοτήτων εξετάζουν τους ανασφάλιστους τις καθημερινές 9.00-13.00 και 17.00-21.00 και στα Σαββατοκύριακα 9.00-14.00. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κλείσουν ραντεβού τηλεφωνώντας στο 2315-555000 (12.00-17.00). Οι ειδικότητες στις οποίες μπορούν να εξετάζονται οι ενδιαφερόμενοι είναι πλαστική χειρουργική, ορθοπαιδική, οφθαλμολογική , ωτορινολαρυγγολογική, ακουολογική, γυναικολογική, αγγειολογική, καρδιολογική, ουρολογική, ογκολογική, μικροβιολογική, οδοντιατρική, παθολογική, παιδιατρική, συμβουλευτική ευρημάτων και ψυχοκοινωνική υποστήριξη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By