Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δεν ήταν Ατρόμητος [βίντεο]

Οι Περιστεριώτες έχασαν 3-1 από την Άλκμααρ στο Περιστέρι και μένουν εκτός ομίλων.

europaΧωρίς εκπρόσωπο στους ομίλους του Europa League είναι πιθανό να μείνει η Ελλάδα, αν τελικά ο ΠΑΟΚ περάσει το εμπόδιο της Σάλκε.

Και αυτό γιατί η ήττα του Ατρόμητου από την Άλκμααρ με 3-1 δεν αφήνει και πολλές ελπίδες για ανατροπή στην ρεβάνς…

Το πρώτο ημίχρονο όμως στο Περιστέρι δεν προϊδέαζε για κάτι τέτοιο, καθώς οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του ρυθμού και προσπαθούσαν να απειλήσουν, σε αντίθεση με τους Ολλανδούς που δεν έκαναν τον Σηφάκη να νιώσει πως κινδυνεύει.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η εικόνα άλλαξε, εξαιτίας του γκολ που πέτυχε στο 51′ ο Γκούντμουντσον. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου αναγκάστηκαν να βγουν μπροστά και να αφήσουν κενά στην άμυνα, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι που στο 74′ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Γιόχανσον.

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαδόπουλου 2 λεπτά αργότερα, αναπτέρωσε τις ελπίδες της ελληνικής ομάδας, η οποία προδόθηκε από το πάθος της να ισοφαρίσει.

Η Άλκμααρ έβγαινε στις συνεχώς στις αντεπιθέσεις και στο 90′, πάλι με τον Γκούντμουντσον, έσβησε κάθε όνειρο πρόκρισης για τον Ατρόμητο, που πλέον ελπίζει σε ένα θαύμα…

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπάλλας (83’ Καραμάνος), Δημούτσος (70’ Μπρίτο), Καραγκούνης (61’ Ναπολεόνι), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Παπαδόπουλος.

Άλκμααρ (Γκέρταν Βέρμπεεκ): Εστέμπαν, Γιόχανσον, Βάουτενς, Χουβελέου, Φίερχέφερ, Χένρικσεν, Ελμ (70’ Όβερτουμ), Γκουντέλι, Μπίρενς (86’ Μάρτενς), Γκούντμουντσον, Γιόχανσον.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By