Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δεν μπορεί χωρίς Καραγκούνη η Φούλαμ

Στην Premier League θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας.

dsc_0698Μόλις 9 ημέρες άντεξε χωρίς τον Γιώργο Καραγκούνη η Φούλαμ.

Η Αγγλική ομάδα, την 1η Ιουλίου μέσω ανακοίνωσης είχε αποχαιρετήσει συνολικά 11 ποδοσφαιριστές από το ρόστερ της, μεταξύ των οποίων ήταν και ο έμπειρος μέσος.

Ωστόσο, η παραμονή του Μάρτιν Γιολ στο «Κρέιβεν Κότατζ» άλλαξε τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Ολλανδός τεχνικός ήθελε τον «Κάρα» στην ομάδα, εισηγήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο και την Τρίτη αυτό ανακοινώθηκε και επίσημα.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι ο Γιώργος Καραγκούνης υπέγραψε ένα νέο μονοετές συμβόλαιο με τη Φούλαμ που θα τον κρατήσει στο Κρέιβεν Κότατζ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014. Μετά τον ερχομό του τον Σεπτέμβριο του 2012 κατάφερε να καθιερωθεί στην ομάδα του Μάρτιν Γιόλ, παίζοντας σε 28 παιχνίδια και σκοράροντας δύο τέρματα.

Η εργατικότητα και το πάθος του μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον έκαναν αγαπητό ανάμεσα στους οπαδούς, ενώ βγήκε στη δεύτερη θέση στην προτίμηση των οπαδών της ομάδας για τον παίκτη και για το γκολ της χρονιάς. Ο Καραγκούνης παραμένει σημαντικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας ενώ πρόσφατα έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στη χώρα του», ήταν αναλυτικά η ανακοίνωση της Φούλαμ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By