Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Δε μπορεί να είναι και συνδικαλιστής και πολιτικός μου αντίπαλος»

«Δε θέλω να πιστέψω ότι τα νοσοκομεία θα κάνουν κινητοποιήσεις για επικοινωνιακούς λόγους. Θα δικαιούμαι να λέω ότι οι απεργίες γίνονται για τους ψήφους»

FOSPHOTOS
FOSPHOTOS

Δριμεία κριτική άσκησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βαρνάβα, μιλώντας σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ενώ μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στην έξοδο της Ελλάδας στις αγορές.

«Όσο βγαίνουμε στις αγορές, ανακτούμε τη δημοσιονομική μας κυριαρχία. Μόνο βγαίνοντας στις αγορές, θα φύγει η τρόικα από την Ελλάδα», ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση καταβάλλει προσπάθειες για να πάει μπροστά η χώρα μας.

Αναφέρθηκε όμως και στη στάση εργασίας που πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Αττικό νοσοκομείο«Έχουν κάποια δίκια οι εργαζόμενοι. Έχουν έως και τέσσερις μήνες στις υπερωρίες. Μέχρι την Τετάρτη θα έχουν πληρωθεί».

Τόνισε πάντως ότι η στάση εργασίας στο νοσοκομείο γίνεται για «επικοινωνιακούς λόγους».

Άσκησε κριτική και στον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών, Δημήτρη Βαρνάβα, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ. «Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών είναι από χθες υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ. Δε θέλω να πιστέψω ότι τα νοσοκομεία θα κάνουν κινητοποιήσεις για επικοινωνιακούς λόγους. Θα δικαιούμαι να λέω ότι οι απεργίες γίνονται για τους ψήφους. Αφού αποφάσισε ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών να είναι με το ΣΥΡΙΖΑ, τα νοσοκομεία δε θα κάνουν απεργίες. Δε μπορεί να είναι και πρόεδρος των συνδικαλιστών και πολιτικός μου αντίπαλος», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

By