Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καρύδης: «Η κα Τζάκρη λίγο άργησε»

«Ανήκει σε αυτό το καταπληκτικό είδος πολιτικών που όταν είναι υπουργοί υπερθεματίζουν για τα πάντα» τονίζει ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ

karidisA«Το ΠΑΣΟΚ και με την παρουσία του κ. Βενιζέλου και με την στάση του κατά τη συζήτηση στην βουλή, είπε πολύ σημαντικά πράγματα και για τη πορεία της χώρας μας και για την έξοδο από την κρίση και κυρίως για θέματα που αφορούν σήμερα τους πολίτες, όπως είναι ο φόρος ακίνητων, όπως οι πλειστηριασμοί, όπως είναι η ρευστότητα στην αγορά, η ανεργία… Και εκεί δόθηκε η δυνατότητα να διατυπώσει συγκεκριμένες θέσεις και απόψεις για το πως μπορούμε να προφυλάξουμε τους πολίτες και να πετύχουμε την ανάπτυξη και την απασχόληση που είναι ζητούμενα» τόνισε, μιλώντας στο ρ/σ «Αθήνα 9.84» ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης.

Απαντώντας σχετικά με το αν ενισχύθηκε η κυβερνητική πλειοψηφία ή όχι μετά τη χθεσινή ψηφοφορία μετά την διαφοροποίηση της κ. Τζάκρη, « ανήκει σε αυτό το καταπληκτικό είδος πολιτικών που όταν είναι υπουργοί υπερθεματίζουν για τα πάντα, τα ψηφίζουν όλα, τα υποστηρίζουν και όταν έχουν αποφασίσει να κάνουν ζημιά στην παράταξη τους, τότε επιλέγουν να πάνε ακόμα και με τον αντίπαλο» σχολίασε ο κ. Καρύδης, προσθέτοντας: «Επέλεξε την πρόταση δυσπιστίας, που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε για να μπορέσει να ξεφύγει από τα αδιέξοδα του, για λόγους κυρίως επικοινωνιακούς, για να δώσει εκεί το δικό της στίγμα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να ζητήσει την έδρα από τη βουλευτή Πέλλας, «αυτό είναι στη συνείδηση της κα Τζάκρη και στο πως εκτιμάει τη διαδρομή της και πόσο πραγματικά πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και όχι να κλείνει το μάτι σε μια δύσκολη στιγμή. Άλλωστε το ζήσαμε αυτό και με αλλά προηγούμενα κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που ακολούθησαν ακριβώς αυτό το δρόμο. Η κα Τζάκρη λίγο άργησε» απάντησε ο κ. Καρύδης, ενώ κληθείς να σχολιάσει τη στάση των κ. Σκανδαλίδη και Μωραϊτη κατέληξε: «Αντίστοιχες στάσεις είχαν και βουλευτές της ΝΔ σε σχέση με μέτρα ή σε σχέση με αποφάσεις που έχει μπροστά της η κυβέρνηση. Άλλο είναι να εκφράζεις την άποψη σου και να λες κάποια πράγματα και άλλο είναι να χτυπάς πισώπλατα τη παράταξη σου, όπως έκανε η κα Τζάκρη και ουσιαστικά τη σταθερότητα της χώρας».

Ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε ότι «στο πρόγραμμα του iskra και σας καλώ να το δείτε, του blog που έχει η αριστερή αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε στο πρόγραμμα των ομιλητών έξω από τη βουλή, ότι θα πήγαινε στις 20.45 ο κ. Τσίπρας….Εμφανίστηκε ποτέ; Γιατί δεν εμφανίστηκε να μιλήσει όπως πήγαν άλλοι βουλευτές και αλλά κορυφαία στελέχη; Διότι δεν είχε κόσμο, διότι 22.30 ο κόσμος είχε διαλυθεί, δεν κάθισε ούτε από τα μεγάφωνα να ακούσει τον κ. Τσίπρα», σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη χθεσινή συγκέντρωση στην Πλατεία Συντάγματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By