Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καρύδης: Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν ο μητροπολίτης Σεραφείμ

Η ΝΔ υπαναχώρησε στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης, τόνισε ο Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ

karidisA«Ταλιμπάν και μουτζαχεντίν» χαρακτήρισε το μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του για το ενδεχόμενο νομικής κάλυψης των ομόφυλων ζευγαριών από το σύμφωνο συμβίωσης.

Την Πέμπτη ο μητροπολίτης απείλησε με αφορισμό «όσους Βουλευτές ψηφίσουν αυτή την επαίσχυντο και επονείδιστο ύβρι», προσθέτοντας ότι η τροπολογία «θέτει πλέον κατά τρόπο φρικιαστικό στη χώρα μας την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και την κατοχύρωση της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας».

«Πρέπει να ρίξει τους τόνους και να αλλάξει θέση όπως έκανε και με το θέμα της Χρυσής Αυγής, όπου έκανε μηνύσεις μαζί με τους Χρυσαυγίτες βουλευτές για τη θεατρική παράσταση στο Βοτανικό (Corpus Christi), ενώ στη συνέχεια έκανε πίσω και κατήγγειλε τη ΧΑ» τόνισε ο κ. Καρύδης.

Επισήμανε επίσης ότι η ΝΔ υπαναχώρησε στο θέμα του συμφώνου συμβίωσης, ανακοινώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει την τροπολογία υπέρ της επέκτασης του συμφώνου και στα ομόφυλα ζευγάρια εντός της ημέρας.

To τελικό κείμενο της καταδικαστικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τη Ελλάδα σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, αναμένει για να πάρει θέση ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου όπως δήλωσε την Πέμπτη.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By