Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

ΔΗΜΑΡ: Ημέρα αποφάσεων

Σε εξέλιξη η συνεδρίαση ΚΟ και Εκτελεστικής Επιτροπής στην Αγίου Κωνσταντίνου

dimarΑποφάσεις για τη στάση που θα η Δημοκρατική Αριστερά απέναντι στην πλούσια σε κοινοβουλευτικές διαδικασίες εβδομάδα που ξεκίνησε, αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ώρες. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του κόμματος και της κοινοβουλευτικής ομάδας, προκειμένου να εκφραστούν όλες οι απόψεις για την τακτική που θα ακολουθηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα και κυρίως εντός Βουλής.

Μετά την αποχώρησή της από την κυβέρνηση, η Αγίου Κωνσταντίνου έχει σηκώσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους, ενώ σαφής υπήρξε ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, κάνοντας λόγο για καταψήφιση του πολυνομοσχεδίου πλην του φόρου πολυτελείας.

«Η κατάργηση υπηρεσιών των ΟΤΑ, δημοτικής αστυνομίας και σχολικής φύλαξης, είναι απαράδεκτη, αυθαίρετη, αναιτιολόγητη και πρέπει να αποσυρθεί. Αυτή η μεθοδολογία ανοίγει δρόμο για «ξαφνικό θάνατο» και άλλων ειδικοτήτων και υπηρεσιών έως το τέλος του έτους» ανέφερε η Δημοκρατική Αριστερά σε χθεσινή ανακοίνωσή της, προσθέτοντας: «οι οριζόντιες απολύσεις και διαθεσιμότητες καταργούν στην πράξη την έννοια της αξιολόγησης δομών και εργαζομένων, δημιουργούν μαζικά φόβο και αποθάρρυνση. Τελικά οδηγούν στην απορρύθμιση του δημόσιου τομέα, την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και την υπονόμευση της αναγκαίας διοικητικής μεταρρύθμισης», δίνοντας έτσι ένα πρώτο δείγμα γραφής για την κοινοβουλευτική της στάση.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By