Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΔΗΜΑΡ: Το κρίσιμο 24ωρο πριν από τη ρήξη

Μεγάλα  ερωτηματικά για τη μεταστροφή του Φώτη Κουβέλη

dimarΣτα δύο κοντεύει να σπάει η Δημοκρατική Αριστερά, μετά την απόφαση του Φώτη Κουβέλη να διαφοροποιηθεί από τη συναινετική στάση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, στο κρίσιμο εικοσιτετράωρο ανάμεσα στη δεύτερη και την τρίτη σύσκεψη.

Κύκλοι της Αγίου Κωνσταντίνου επισημαίνουν ότι εμπνευστής της σκληρής εισήγησης για την ΕΡΤ με τις εξάμηνες συμβάσεις για όλους τους εργαζόμενους, την οποία υιοθέτησε στη συνέχεια ο Φώτης Κουβέλης ήταν ο Παναγιώτης Παναγιώτου (Παν – Παν), πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ ως το 2002 και συνεργάτης της εφημερίδας «Έθνος».

Εντυπωσιακό, επίσης είναι το γεγονός ότι θιασώτες της «σκληρής γραμμής» εμφανίστηκαν πρώτοι και καλύτεροι οι υπουργοί που μετείχαν στην κυβέρνηση από πλευράς της Δημοκρατικής Αριστεράς. Τις σφοδρότερες αντιδράσεις στην πρόταση Σαμαρά αντιμετώπισε από τους εν ενεργεία υπουργούς του χθες στην απογευματινή συνεδρίασή της η Δημοκρατική Αριστερά. «Πρόκειται για χούντα, για πραγματική χούντα» τόνιζε με έμφαση η υφυπουργός Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη, ενώ δεν είναι μεταρρυθμίσεις οι απολύσεις διατείνονταν ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By