Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Διαζύγιο εκατομμυρίων για Μάικλ Ντάγκλας και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς

Μετά από 13 χρόνια γάμου

michael_douglas 1Το αστρονομικό ποσό των 300 εκατ. δολαρίων θα λάβει από τον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας ως αποζημίωση διαζυγίου η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς.

Σύμφωνα με σκανδαλοθηρικό αμερικανικό περιοδικό το ζευγάρι χωρίζει μετά από 13 χρόνια γάμου καθώς ο Ντάγκλας δεν αντέχει άλλο τα κυκλοθυμικά ξεσπάσματα της συντρόφου του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται παρόμοιες φήμες για αυτό το ζευγάρι του Χόλιγουντ, οι οποίες όμως κάθε φορά διαψεύδονταν και από τους δύο.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Star magazine, αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι περισσότερο από φήμες, καθώς ο Μάικλ Ντάγκλας, πρόκειται να ανακοινώσει και επίσημα το διαζύγιό του τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. «Ο γάμος του Μάικλ και της Κάθριν έχει ουσιαστικά τελειώσει. Ο Μάικλ πρόκειται να κάνει την ανακοίνωση σύντομα», αναφέρει και συμπληρώνει ότι «Η Κάθριν παλεύει να σώσει το γάμο, αλλά ο Μάικλ έχει κουραστεί πλέον. Έχει περάσει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια, επέζησε από τέταρτο στάδιο καρκίνου του φάρυγγα κι αισθάνεται ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για τις εκρήξεις θυμού της, τις εναλλαγές της διάθεσης και τους απαιτητικούς τρόπους της».

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο Μάικλ Ντάγκλας είναι διατεθειμένος να δώσει ακόμη και 300.000.000 δολάρια (240.000.000 ευρώ περίπου), προκειμένου να «ξεφορτωθεί» την Κάθριν.

Υπενθυμίζεται ότι Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς πάσχει από διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ, μία μορφή μανιοκατάθλιψης και εισήχθη τον Απρίλιο του 2013 σε ειδική ψυχιατρική κλινική κάτι που είχε κάνει και το 2011. Από την άλλη ο 68χρονος Ντάγκλας το 2010 διαγνώστηκε με καρκίνο του φάρυγγα, κάτι που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε μακρόχρονες χημειοθεραπείες. Εξάλλου αξέχαστη έχει μείνει η δήλωση που έκανε ο Ντάγκλας μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «The Guardian» ότι «για τον καρκίνο μου φταίει ο στοματικός έρωτας».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By