Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ταυτότητα

Η πρώην υπουργός δηλώνει ότι «αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει».

diamantopoulouΟριστικό τέλος λαμβάνει η παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου στο ΠΑΣΟΚ. Η πρώην υπουργός που δεν κατάφερε να εκλεγεί στις εκλογές του 2012 και όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε απόσταση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε συνέντευξή της στη ΝΕΤ και το δημοσιογράφο Μανόλη Κοττάκη δηλώνει ότι «Αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει».

Η κα Διαμαντοπούλου που αυτή την εποχή είναι επικεφαλής στο think tank «Δίκτυο»-και είχε λάβει και πρόσκληση για τη Λειψία όπου ιδρύθηκε η Προοδευτική Συμμαχία.

Επίσης στη συνέντευξη της η κα Διαμαντοπούλου ζητά την αποχώρηση της τρόικα από την Ελλάδα και κάνει και την αυτοκριτική της. Η κα Διαμαντοπούλου μαζί με τον κο Τσούκαλη του ΕΛΙΑΜΕΠ ,θα κάνει την εισαγωγή στην εκδήλωση που διοργανώνει ΔΙΚΤΥΟ για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη με θέμα:

«Ευρώπη σε αναζήτηση κοινού μέλλοντος. Βορράς-Νότος: μία ισότιμη συνύπαρξη».

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Γραμμάτων και τεχνών και κεντρική ομιλιτές είναι οι  Paavo Lipponen (πρώην πρωθυπουργός Φινλανδίας) και António Vitorino (πρώην Επίτροπος Ε.Ε. και Πρόεδρος του think tank Notre Europe).

(Visited 1 times, 1 visits today)
By