Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Διαψεύδει ο ΣΥΡΙΖΑ το δημοσίευμα για συνάντηση Τσίπρα με Αγγελοπούλου και Λάτση

«Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές«

syriza_4

Για «ψευδές» ρεπορτάζ κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας iefimerida, που αναφέρεται σε συνάντηση του Α. Τσίπρα με την κ. Γ. Αγγελοπούλου και την κ. Μ. Λάτση.

Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά σε ανακοίνωση που εξέδωσε την ανάκληση του δημοσιεύματος σημειώνοντας ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα «ανακαλύπτει» συναντήσεις και διαφωνίες εντός του κόμματος, με μεγάλη ευκολία.

«Το κεντρικό δημοσίευμα της iefimerida περί δήθεν συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Λάτση και την κ. Αγγελοπούλου είναι απόλυτα ψευδές και πρέπει να ανακληθεί. Έρχεται δε ως συνέχεια άλλων αναξιόπιστων ρεπορτάζ της εν λόγω ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία τον τελευταίο καιρό «ανακαλύπτει» με την ίδια ευκολία από συναντήσεις μέχρι εσωκομματικές διαφωνίες, χωρίς κανένα σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία«, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Το θέμα σχολίασε μέσω Twitter και ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. «Το προβοκατόρικο iefimerida γράφει για υποτιθέμενο «γεύμα» Τσίπρα στο Κολωνάκι. Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ δυναμώνει θα δουν πολλά τα μάτια μας», είναι το σχετικό tweet.

By