Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δικέφαλος ενθουσιασμός (για το συν 5) και όχι άδικα…

Η πτήση της επιστροφής από το Ηράκλειο για τη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ήταν από τις πιο κεφάτες των τελευταίων ετών για τον ΠΑΟΚ. Η νίκη του Δικέφαλου επί του Εργοτέλη βλέπετε, έδωσε αέρα 5 πόντων (το γεγονός μνημονευόταν συνεχώς) από τον δεύτερο Ολυμπιακό…

225840Τα χαμόγελα και τα πειράγματα μεταξύ των παικτών ήταν στην… ημερήσια διάταξη. Τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας επίσης δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους αλλά, παράλληλα, είχαν και τους προβληματισμούς τους για τους τραυματισμούς των Μακ και Ρατς ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με τον Παναθηναικό την Κυριακή στην Τούμπα και με την Φιορεντίνα στην Φλωρεντία, την Πέμπτη, για την 4η αγωνιστική του Europa League.

Στην πραγματικότητα, έχουν ενθουσιαστεί και δεν το κρύβουν στον ΠΑΟΚ…

Λίγη ώρα μετά το σημαντικό διπλό επί του Εργοτέλη (2-0) που τους απομάκρυνε ακόμα περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, άπαντες στο Δικέφαλο του Βορρά πετούσαν στα σύννεφα.

Και πριν το κάνουν και… κυριολεκτικά (επιβιβαζόμενοι στο αεροπλάνο της επιστροφής για τη Θεσσαλονίκη) έδειξαν πόσο χαρούμενοι ήταν.

225930

Μέσω των Κλάους Αθανασιάδη, Μακ και Γιώργου Οικονομίδη (γιατρού της ομάδας) πόζαραν περιχαρείς σε φωτογραφίες που ανάρτησε ο τελευταίος στο Facebook, με τη λεζάντα:

«Μετά από μια σπουδαία νίκη πρώτος, με πέντε βαθμούς από το δεύτερο».

Στιγμές ανείπωτης ευτυχίας για τον ΠΑΟΚ και τους οπαδούς του…

 

By