Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δικαίωση για τον Πανιώνιο!

Η ΚΑΕ Πανιώνιος δια του τέως μεγαλομετόχου της Ηλία Λιανού και των διοικούντων προσκόμισε την εγγυητική (ύψους 100,000 ευρώ) και πριν λίγο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ψήφους 4-3 αποφάσισε την επανεξέταση του φακέλου και τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στην Basketleague OΠΑΠ της περιόδου 2014-2015.

thumbnailΗ απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί αργά το απόγευμα.Έντονες αντιδράσεις αναμένονται από την Καβάλα, για λογαριασμό της οποίας υπήρξε πανστρατιά στα γραφεία της Επιτροπής, με παριστάμενους νομικούς εκπροσώπους τους Μπαλτάκο και Καπερνάρο. Η απόφαση της Επιτροπής αποτελεί δικαίωση για τον Πανιώνιο, αφού ο φάκελος ήταν πλήρης ως προς την φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και το μόνο που έλειπε (λόγω καθυστέρησης στη διαδοχή Λιανού που επαναδραστηριοποίηθηκε και έσωσε την παρτίδα) ήταν η εγγυητική που πράγματι βρέθηκε μέσα στην προθεσμία που είχε ζητήσει, αν και αρχικώς δεν του είχε δοθεί.

Η Καβάλα τώρα θα πατήσει πάνω στην έκδοση απόφασης από την ΕΕΑ την περασμένη Δευτέρα και στην κοινοποίησή της προς όλους τους φορείς και θα υποστηρίξει ότι η ΚΑΕ Πανιώνιος έδωσε πλήρη φάκελο εκπρόθεσμα.

 

By