Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δικαιωμένος αισθάνεται ο Μεϊμαράκης για την υπόθεση Καρούζου

Δεν προέκυψαν στοιχεία εις βάρος του από την εισαγγελική έρευνα

meimarakis 01Δικαιωμένος και απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την τροπή που πήρε η υπόθεση Καρούζου στο σκέλος που τον αφορούσε, καθώς αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξε καμία εμπλοκή δική του.

Μετά από ένα χρόνο εξονυχιστικής έρευνας των δικαστικών αρχών, η αρμόδια εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου δηλώνει ότι δεν προκύπτουν στοιχεία σε βάρος του Προέδρου της Βουλής, αλλά και των πρώην υπουργών της ΝΔ Γιώργου Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είδε πριν από περίπου ένα χρόνο να εμπλέκεται το όνομά του στην υπόθεση Καρούζου, γνωστή και ως «Καρούζος Gate», όταν ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός είχε καταγγείλει τον ίδιο αλλά και τους πρώην υπουργούς Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη ότι έχουν σχέση με ξέπλυμα μαύρου χρήματος μέσω off-shore εταιριών. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε παραιτηθεί προσωρινά των καθηκόντων του, προκειμένου να διαλευκανθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η υπόθεση. Στην έδρα επέστρεψε στις 4 Οκτωβρίου μετά την δημοσιοποίηση του πορίσματος του ΣΔΟΕ που έκρινε ότι είναι αθώος.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By