Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Διομήδης Άργους εναντίον ΑΕΚ στον μεγάλο τελικό

Η ΑΕΚ μετράει πέντε νίκες εφέτος με αντίπαλο τον Διομήδη που, όμως, έχει κυριαρχήσει στην έδρα του της Ένωσης με διαφορά 12 γκολ (για το EHF Cup)

aek-xantball

Η ώρα του μεγάλου τελικού στο χάντμπολ έφτασε.Ώρα 8μμ, στο κλειστό της Νέας Κίου. Διομήδης Άργους εναντίον ΑΕΚ και ίσως αυτός ο αγώνας να είναι ο τελευταίος της σαιζόν –εφόσον η ‘Ένωση’ πραγματοποιήσει το 2-0 (στη σειρά των τελικών). Σ αυτή την περίπτωση θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια για τρίτη φορά την τελευταία τετραετία -σε διαφορετική περίπτωση θα διεξαχθεί και τρίτος τελικός στο κλειστό του Πανελληνίου.

Η ΑΕΚ μετράει πέντε νίκες εφέτος με αντίπαλο τον Διομήδη που, όμως, έχει κυριαρχήσει στην έδρα του της Ένωσης με διαφορά 12 γκολ (για το EHF Cup).

«Έχουμε θετική προϊστορία κόντρα στον Διομήδη και τον έχουμε κερδίσει σε όποια διοργάνωση έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι. Κάποιες φορές κερδίσαμε πιο εύκολα, άλλες πιο δύσκολα. Σίγουρα μετράει, στο υποσυνείδητο υπάρχει. Δεν ξεκινάμε από μηδενική βάση, υπάρχει ένα παρελθόν», είπε ο τερματοφύλακας της Ένωσης, Κώστας Τσιλιμπάρης ενώ, ο Νίκος Σαμαράς παρατήρησε για την ομάδα του Άργους: «Είναι αλήθεια ότι χάσαμε όλα τα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε ταλαιπωρηθεί πολύ εφέτος με τραυματισμούς. Επίσης είναι πραγματικότητα ότι ο αντίπαλος είναι πλήρης σε κάθε θέση και διαθέτει φοβερές μονάδες. Το ότι έχουμε χάσει 5 φορές φέτος μας πεισμώνει περισσότερο, παρά μας ρίχνει την ψυχολογία. Δεν θέλουμε να κερδίσει πάλι η ΑΕΚ το πρωτάθλημα στην έδρα μας…».

Βαγγέλης Μελέκογλου 

By