Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Δοκιμές από Αναστασίου στο 1-0 του Παναθηναϊκού επί της Παναχαϊκής…

Λίγες ημέρες πριν από τις μονομαχίες με την Μίντιλαντ για τα πλέι οφ του Europa League, o Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 της Παναχαϊκής στο φιλικό της Λεωφόρου.

thumbnail (2)Σκόρερ ο Μάρκους Μπέργκ, ενώ θετικό ήταν το ντεμπούτο ο Ουασίμ Μπούι. Πρεμιέρα για τον Μπούρμπο και τον Λουκ Στιλ. Μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός πάντως, η είσοδος του Εμίρ Μπαϊράμι στο 72ο λεπτό (αντικατέστησε τον Διαμαντή Χουχούμη). Ο 26χρονος μέσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά ύστερα από το εκτός έδρας ματς του περασμένου Φεβρουαρίου με τον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος (66′ Σπυρόπουλος), Ρισβάνης (45′ Τριανταφυλλόπουλος), Κουτρουμπής (45′ Σίλντενφελντ), Χουχούμης (72′ Μπαϊράμι), Δώνης (45′ Πράνιτς), Μέντες (45′ Λαγός), Μπούι (66′ Νάνο), Ντίνας (45′ Ατζαγκούν), Καρέλης, Μπεργκ.

Ο αγώνας έγινε παρουσία του βοηθού προπονητή της Μίντιλαντ που, προφανώς, δεν κατάλαβε τίποτα από το πάζλ που παρουσίασε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος δήλωσε: «Θέλαμε να δούμε αρκετά πράγματα. Είχαμε δύο επίπονες μέρες προπόνησης. Θέλαμε να δούμε Μπούι, Μπούρμπο, Στιλ, Μπαϊράμι. Είδαμε αρκετά πράγματα παρά την κούραση και τη ζέστη. Πρέπει να δουλέψουμε την αποτελεσματικότητά μας γιατί εκεί θέλουμε βελτίωση. Δουλεύουμε για όλη τη σεζόν όχι μόνο για τα ματς με τη Μίντιλαντ. Με τη Σταντάρ ήταν ένα μάθημα αλλά και στα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι. Χρειάζεται ηρεμία και θα έρθει η αποτελεσματικότητα. Δουλεύουμε πολύ σε αυτό. Ο Μπούι είναι ένας παίκτης της ομάδας, θέλαμε να πάρει χρόνο συμμετοχής».

 

 

By