Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Δούρου: Επιστροφή στην εποχή Ντίκενς με την πολιτική Σαμαρά – Βενιζέλου

Για διακυβέρνηση στο πρότυπο της αποικιοκρατίας καταγγέλλει τηνκυβέρνηση η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής

dourou600_170214

Για πορεία ανατροπής όλων εκείνων των πολιτικών που εδώ και τέσσερα χρόνια έχουν αλώσει κάθε κοινωνικό, εργασιακό δικαίωμα, έκανε λόγο τη Δευτέρα η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο «Ακροπόλ» για την έναρξη της προεκλογικής περιόδου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κ. Δούρου σχολιάζοντας την πολιτική της κυβέρνησης των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου, είπε ότι πρόκειται για επιστροφή στον 19ο αιώνα, της εποχής, όπως είπε, του Καρόλου Ντίκενς.
Έκανε λόγο για πρότυπο της αποικιοκρατίας, για το πρότυπο της κυριαρχίας μιας μικρής μειοψηφίας, πλούτου και εξουσίας, του 1% σε βάρος του 99%.
Εμείς, είπε η κ. Δούρου, θέλουμε, γνωρίζουμε και μπορούμε να ξαναδώσουμε την αξιοπρέπεια στο λαό μας.

Για την κριτική που ασκείται στο ΣΥΡΙΖΑ, ότι δηλαδή δεν έχει εμπειρία και ότι δεν μπορεί να διοικήσει το δήμο της Αθήνας ή την περιφέρεια Αττικής απάντησε: «Πράγματι. Δεν έχουμε εμπειρία. Είμαστε άσχετοι με τις τεχνικές της μίζας, της αρπαχτής, της εξυπηρέτησης των εργολαβικών συμφερόντων»

«Εμείς έχουμε ένα διαφορετικό πρότυπο για την Αυτοδιοίκηση. Που τη θέλουμε πραγματική Αυτοδιοίκηση. Και όχι ετεροδιοίκηση, όπως είναι σήμερα» είπε.
Η κ. Δούρου κατέληξε λέγοντας ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια της εσωστρέφειας και πως σε ενενήντα ήμερες πρέπει να ακυρωθούν πρότυπα σαν αυτό που υπηρετούν οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος.

By