Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δούρου: Να στείλουμε μήνυμα ανατροπής και ελπίδας

Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, ζήτησε από τους ψηφοφόρους να στείλουν διπλό μήνυμα στις εκλογές

dourou600_170214

«Σε λιγότερο από έναν μήνα θα έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε ρότα στην Αττική. Και να στείλουμε διπλό μήνυμα. Ένα μήνυμα ανατροπής κι ελπίδας. Κερδίζοντας τη μάχη των μαχών, τη μάχη της Περιφέρειας της Αττικής» ανέφερε σε προεκλογική της συγκέντρωση στην Καλλιθέα η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

«Μας κατηγορούν ότι δεν γνωρίζουμε τα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης. Ότι είμαστε άσχετοι με το χώρο αυτόν. Ε, λοιπόν, ναι, το παραδεχόμαστε, είμαστε άσχετοι. Είμαστε άσχετοι με τη μίζα, με τη διαπλοκή. Είμαστε άσχετοι στην εξυπηρέτηση των εργολαβικών συμφερόντων» είπε η κα Δούρου και συμπλήρωσε:

«Έχουμε επιλέξει συμμάχους: Τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες που δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να αγωνίζονται καθημερινά. Τις επιτροπές και τις πρωτοβουλίες των πολιτών στη Φυλή, στην Κερατέα, στο Γραμματικό, στην Καλλιθέα, το Περιστέρι και αλλού που μας δείχνουν το δρόμο των δίκαιων αγώνων για την ποιότητα ζωής».

Η Ρένα Δούρου επεσήμανε ότι βασικός στόχος του προγράμματός της είναι «να δημιουργήσουμε απασχόληση, με κανονικές δουλειές, με κανονική αμοιβή και ασφάλιση, να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα των νέων και των γυναικών,
να οικοδομήσουμε δομές κοινωνικής πρόνοιας, να προστατέψουμε την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον».

By