Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Δούρου: To τσουβάλιασμα ψηφοφόρων είναι φασιστική λογική

«Ζητώ από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και στις 26 Μαίου να πιάσουμε δουλειά στην Περιφέρεια Αττικής και ελπίζω σε ολόκληρη την πατρίδα»

dourouA

Aπαντήσεις στις αιτιάσεις που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοί του ότι «φλερτάρουν» με τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής επιχείρησε να δώσει σήμερα η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

«Δεν είμαστε σοβαροί. Κάποιοι συνεχίζουμε σα να μην έχουμε μάθει τίποτα σε αυτή τη χώρα. Υπάρχουν συμπολίτες μας που νομίζουν ότι θα λυθούν τα προβλήματα της ανεργίας ή του πολιτικού κόσμου αν χαιρετηθούμε ναζιστικά», είπε, εξαπολύοντας  επίθεση στο Σίμο Κεδίκογλου περί ποινικοποίησης των ψηφοφόρων.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανερυθρίαστα ποινικοποιεί τους ψηφοφόρους ενώ ξεχνά ότι οι ίδιοι τους έκλεισαν το μάτι όταν συνομιλούσε ο γραμματέας της Κυβέρνησης με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής», είπε χαρακτηριστικά και ξεκαθάρισε ότι θεωρεί το συλλήβδην «τσουβάλιασμα» των ψηφοφόρων, «φασιστική λογική».

Επ αυτού μάλιστα διερωτήθηκε: «Είναι όλοι οι ψηφόροι του ΠΑΣΟΚ μπλεγμένοι στα σκάνδαλα των υποβρυχίων; Ή μήπως είναι  όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τεμπέληδες;»

Για την εκλογική μάχη της Κυριακής, η κ. Δούρου τόνισε ότι «όταν απέναντί σου έχεις την κυβέρνηση και τον εκπρόσωπό της, η μάχη είναι πολύ δύσκολη. Το στοίχημα είναι να μπορέσουμε να κάνουμε μια αρχή από την Περιφέρεια Αττικής. Δεν μπορώ να τάξω τα πάντα στους πάντες. Ζητώ από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και στις 26 Μαίου να πιάσουμε δουλειά στην Περιφέρεια Αττικής και ελπίζω σε ολόκληρη την πατρίδα».

 

By