Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δυσφορία και αποδοκιμασίες οπαδών του ΠΑΟΚ

Περίπου 20 οπαδοί του ΠΑΟΚ «υποδέχθηκαν» την αποστολή του Δικεφάλου με αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». Άλλοι εκατό περίμεναν στην Τούμπα και «εξέφρασαν» την δυσφορία τους για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-0…

Δεν ήταν και η πιο ευχάριστη πτήση επιστροφής για τον ΠΑΟΚ, αυτή που ακολούθησε το βαρύ 4-0 από τον Ολυμπιακό. Το κλίμα ήταν βαρύ και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» βρέθηκαν και περίπου 20 οπαδοί της ομάδας, που αποδοκίμασαν τους παίκτες και είχαν μια συνομιλία με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, ο οποίος έσπευσε να τους ηρεμήσει.

paok_1_1280x1024

«Υποδοχή» υπήρξε, όμως, και στην Τούμπα όπου οι ποδοσφαιριστές έσπευσαν αμέσως μετά για να πάρουν τα αυτοκίνητά τους. Εκεί τους περίμεναν περισσότεροι οπαδοί (καμιά 100ή) που προέβησαν σε ακόμη πιο ηχηρές αποδοκιμασίες.

Η εμφάνιση στο Καραϊσκάκη, δημιούργησε πολύ άσχημες εντυπώσεις και στον ΠΑΟΚ επικρατεί γενικός προβληματισμός σε κάθε επίπεδο. Όχι τόσο για την ήττα, όσο για την πολύ κακή εμφάνιση, που είχε ως αποτέλεσμα και το βαρύ σκορ σε βάρος του Δικεφάλου.

Στέφενς και ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε περισσότερο από το να σκύψουν το κεφάλι και να ακούσουν τον κόσμο της ομάδας να αποδοκιμάζει. Με μεγαλύτερο ενδιαφέρον (και σε διοικητικό επίπεδο) αναμένεται το ρεπορτάζ από την Δευτέρα το μεσημέρι και μετά

(Visited 1 times, 1 visits today)
By