Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά από την Αστυνομία

Στο Πλημμελειοδικείο Λάρισας τα δύο άτομα

astynomia650_011113

Στην κατάσχεση 1213 ναρκωτικών δισκίων και τη σύλληψη δύο ατόμων 41 και 42 ετών σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι αρχές.

Ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 41χρονο τη στιγμή που παραλάμβανε φάκελο από το ταχυδρομείο της Λάρισας που περιείχε, όπως διαπιστώθηκε, δύο νάιλον συσκευασίες με 269 ναρκωτικά δισκία.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του βρέθηκαν επιπλέον 106 ναρκωτικά δισκία και ένας κάλυκας πυροβόλου όπλου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 41χρονος προμηθεύτηκε τα ναρκωτικά δισκία έναντι χρηματικού ποσού από 42χρονο, που διαμένει στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων: 828 ναρκωτικά δισκία, ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου με ένα φυσίγγιο των 7,62mm, μια νάιλον συσκευασία με σκόνη αγνώστου συνθέσεως, βάρους ενός γραμμαρίου, τρία δελτία πώλησης ταχυδρομικών υπηρεσιών των ΕΛ.ΤΑ., πλήθος σημειώσεων με αγοραπωλησίες ναρκωτικών και το ποσό των 435 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

By