Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει τη φωνή των αγροτών

Δίκαια χαρακτήρισε τα δικαιώματα των αγροτών ο γγ του ΚΚΕ – Αποκαταστάθηκε το απόγευμα η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου

koutsoubasA

«Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει τη φωνή των αγροτών. Είναι δίκαια τα αιτήματά τους» τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που επισκέφτηκε σήμερα μπλόκα των αγροτών στη Θεσσαλία.

«Οι αγρότες της χώρας μας υποφέρουν. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη την αγροτική παραγωγή, έχει ανάγκη και από ποσότητα και από ποιότητα αγροτικών προϊόντων για τη διατροφή του λαού και βεβαίως για εξαγωγές στη συνέχεια. Άρα η κυβέρνηση πρέπει να σκύψει σε αυτά τα αιτήματα, σε αυτά τα προβλήματα για να δει την κατάσταση έτσι όπως πραγματικά είναι. Αλλιώς η κατάσταση φτάνει τον αγρότη στα έσχατα όρια. Ήδη ο αγρότης βρίσκεται στα όρια της ανέχειας, δεν μπορεί άλλο να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση» σημειώνει ο ΓΓ του ΚΚΕ.

Άνοιξε η Πατρών – Πύργου

Άνοιξε λίγο μετά τις 7.15 η εθνική οδός Πατρών – Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Κάτω Αχαΐας, καθώς αποχώρησαν οι αγρότες, οι οποίοι είχαν πραγματοποιήσει νωρίτερα ολιγόωρο συμβολικό αποκλεισμό.

Οι αγρότες, μαζί με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους μηχανήματα, κατευθύνθηκαν προς το κέντρο της Κάτω Αχαΐας, προκειμένου να πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο.

By