Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Δ. Κουτσούμπας: Ο λαός να αχρηστεύσει τις παγίδες των κομμάτων της αστικής διαχείρισης

Επίθεση από τον γγ του ΚΚΕ κατά των κομμάτων της κυβέρνησης, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε αποψινή του ομιλία στο Κερατσίνι, κάλεσε τον λαό να αχρηστεύσει τις παγίδες των κομμάτων της αστικής διαχείρισης, να προσπεράσει τις τρικλοποδιές και να αγνοήσει τους εκβιασμούς των κομμάτων που στηρίζουν την ΕΕ και τα μονοπώλια.
«Εκβιαστικά διλήμματα, ψεύτικες ελπίδες, υποσχέσεις και αυταπάτες για να μην εκφραστεί στην κάλπη ατόφια η καταδίκη απέναντι στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Για να πάρουν λευκή επιταγή οι αυταπάτες και οι ψεύτικες ελπίδες που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ και τελικά να μην καταδικαστεί ο πραγματικός ένοχος η ίδια η ΕΕ, τα μονοπώλια και τα κόμματα τους» είπε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι συγχαρητήρια στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δίνουν «τα επιτελεία της ΕΕ και του ΔΝΤ, οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης που μετρούν τις επιδόσεις των καπιταλιστικών χωρών, με βασική μονάδα μέτρησης τα κέρδη των μονοπωλίων, καθώς και οι καπιταλιστικές κυβερνήσεις των άλλων χωρών της ΕΕ, που παίρνουν τα ίδια αντιλαϊκά μέτρα ακόμα και χωρίς μνημόνια και χωρίς τρόικες».

By