Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Είπαν το τελευταίο «αντίο» στην 25χρονη Κατερίνα

Κατάφερε να αντιμετωπίσει τη λευχαιμία, αλλά βρέθηκε στο ακατάλληλο μέρος τη λάθος στιγμή.

astynomiaΚηδεύτηκε σήμερα η 25χρονη Κατερίνα Ζώγαλη, η οποία έπεσε νεκρή, κατά διάρκεια ανταλλαγής πυρών σε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και της αστυνομίας. Συγγενείς και φίλοι τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

Η κοπέλα εργαζόταν σε ξενοδοχείο στις Κεχριές και επιστρέφοντας σπίτι της, το βράδυ της Παρασκευής, στο ύψος των Ισθμίων, έτυχε να βρεθεί ανάμεσα στη συμπλοκή και η σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της. «Χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα», φέρεται να είπε το κορίτσι σε φίλο της, τον οποίο κάλεσε εκείνη την ώρα στο κινητό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το “Εθνος, η Κατερίνα είχε γεννηθεί με πρόβλημα υγείας. Οι γιατροί της είχαν διαγνώσει λευχαιμία και από μικρή είχε περάσει πολλές περιπέτειες και ταλαιπωρίες σε νοσοκομεία, γιατρούς και θεραπείες. Συμμάχους και συμπαραστάτες στον αγώνα της είχε πάντοτε τους γονείς της, αγρότες και οι δύο, που έκαναν τα πάντα για να τη βοηθήσουν. Με πολλά προβλήματα και οι ίδιοι -ο πατέρας της υποβαλλόταν για πολλά χρόνια σε αιμοκάθαρση- ήταν οι φύλακες-άγγελοι της κόρης τους.

Η γέννηση του μικρού της αδελφού δέκα χρόνια αργότερα, έδωσε τη λύση στο πρόβλημα υγείας της Κατερίνας.Τα βλαστοκύτταρα που πήραν οι γιατροί από το νεογέννητο μεταμοσχεύτηκαν στην κοπέλα. Και της έσωσαν τη ζωή…

 

By