Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Είχαν πακέτο» 60 χρόνια μετά

Τρία αδέλφια ξαναβρέθηκαν μεταξύ τους έπειτα από δεκαετίες καθώς η μητέρα τους τα έδωσε για υιοθεσία

yiothesiaΗ μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι όταν βρίσκονταν σε παιδική ηλικία αλλά τους ένωσε μετά από δεκαετίες που έζησαν χωρίς να ξέρουν τίποτα ο ένας για τον άλλο. Ο λόγος για τρία αδέλφια από τη Βρετανία που συναντήθηκαν έπειτα από 60 χρόνια.

Η βιολογική μητέρα του Τζον Άσκεϊ, της Ρίτα Χόλφορντ και του Μάικλ Μος τα δώσει για υιοθεσία λίγο μετά τη γέννησή τους. Η Ρόζμαρι, όπως ήταν το όνομα της μητέρας, λίγο μετά τη γέννηση του καθενός πήγαινε από πόρτα σε πόρτα ζητώντας να πάρουν τα παιδιά της μέχρι να βρει αυτόν που θα δεχόταν να το υιοθετήσει. Έτσι, μέσα σε επτά χρόνια έδωσε τα τρία της παιδιά, ενώ κράτησε δυο ακόμα κορίτσια που είχε γεννήσει.

Την άκρη του νήματος αυτής της ιστορίας ανακάλυψε κάποια στιγμή η Ρίτα όταν στα 11 της έμαθε πως είναι υιοθετημένη. Έμαθε πως έχει κι άλλα αδέλφια που επίσης είχε ι η μητέρα τους αλλά αποφάσισε να μην κάνει τίποτα για το χατίρι της μητέρας της.

Ωστόσο όταν έκανε δικά της παιδιά αποφάσισε να τα ψάξει και να επικοινωνήσει μαζί τους. Τελικά κατάφερε και βρήκε τα αδέλφια της μετά από μεγάλη έρευνα στο ίντερνετ, σε ιδρύματα και ληξιαρχεία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By