Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Εγκαταλελειμμένος απ” όλους δηλώνει ο Στ. Μπούκουρας

Διαψεύδει την ανεξαρτητοποίησή του από τη Χρυσή Αυγή, ο βουλευτής Στάθης Μπούκουρας

boukouras600_170314

Με ανακοίνωσή του ο Στάθης Μπούκουρας χαρακτηρίζει ως μη αληθή την είδηση που μεταδόθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, περί επιστολής ανεξαρτητοποίησής του από τη Χρυσή Αυγή. Ο κ. Μπούκουρας στην επιστολή του αναφέρεται στη δίωξη εναντίον του και υποστηρίζει ότι πρόκειται για αστήρικτη και ανύπαρκτη νομικά κατηγορία.

Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι ο ίδιος, η γυναίκα του και τα παιδιά του είναι εγκαταλελειμμένοι απ” όλους, ενώ σημειώνει ότι δεν θα εκμεταλλευόταν την αυριανή διαδικασία στη Βουλή για να αποκομίσει οφέλη.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Στ. Μπούκουρα.

Χρυσή Αυγή: Κακοήθη ψεύδη τα περί ανεξαρτητοποίησης Μπούκουρα

Εν τω μεταξύ, στην αντεπίθεση πέρασε η Χρυσή Αυγή με αφορμή την μετάδοση της είδησης περί ανεξαρτητοποίησης του Στάθη Μπούκουρα από το κόμμα και προχώρησε σε ανακοίνωσε σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού Mega: Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Η ψευδής και κακοήθης είδηση που μετέδωσε πριν λίγο το Μέγκα του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα περί ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Μπούκουρα αποδεικνύει τον τρόμο και τον παροξυσμό του συστήματος που έχει μεταχειριστεί κάθε παράνομο μέσο, αλλά δεν μπορεί να περιορίσει την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί ανεξαρτητοποίησης Μπούκουρα και θα προφυλαχθεί με κάθε νόμιμο μέσο από κάθε μελλοντική συκοφαντική επίθεση».

By