Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η εγκυμοσύνη αιτία δολοφονίας από τον Όσκαρ Πιστόριους;

pistorius_in

Συγκλονιστικές είναι οι τελευταίες αποκαλύψεις στην υπόθεση της δολοφονίας της συντρόφου του παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους, Ρίβα Στινκαμπ, καθώς όπως αποκαλύφθηκε η Στινκαμπ ήταν έγκυος και το ανακοίνωσε στον Πιστόριους το βράδυ της δολοφονίας της.

Συγκεκριμένα, πηγές από την Νότια Αφριική και τις ΗΠΑ, βάση δημοσιεύματος της Daily Star, η Στίνκαμπ ήταν έγκυος και μάλιστα θεωρείται ότι το ανακοίνωσε στον Πιστόριους το βράδυ της δολοφονίας της, όμως ο Πιστόριους δεν την πίστεψε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης ακολούθησε ενός καυγά του ζευγαριού που είχε αφορμή μήνυμα του πρώην συντρόφου της Σπινκαμπ, παίκτη του ράγκμπι Φρανσουά Χουγκάαρντ, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις κάτι που δεν ενέκρινε ο αθλητής.

Οσον αφορά τον Οσκαρ Πιστόριους εξακολουθεί να αρνείται τα πάντα και εμμένει στην αρχική του εκδοχή, ότι νόμισε πως επρόκειτο για εισβολέα και γι αυτό της επιτέθηκε.

Μάλιστα, ο αθλητής πραγματοποίησε μνημόσυνο σε ειδική, προσωπική τελετή για τον χαμό της αγαπημένης του, ενώ μέσω του εκπροσώπου του, ζήτησε από όλους να σεβαστούν το πένθος στο οποίο βρίσκεται ο ίδιος και οι δικοί του άνθρωποι όπως και το περιβάλλον του άτυχου μοντέλου.[space size=»30″]

By