Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΕ: Ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες στο Ζάππειο

Μετά το πέρας των εργασιών, Ο ευάγγελος Βενιζέλος και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κάθριν Άστον, θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου

zapeio_10

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα οι εργασίες του άτυπου Συμβουλίου των υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωση στο Ζάππειο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι 28 υπουργοί Εξωτερικών θα παρακαθίσουν σε πρόγευμα εργασίας με τους ομολόγους τους των υποψηφίων προς ένταξη στην Ε.Ε. χωρών, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο. Απών ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Αχμετ Νταβούτογλου, τον οποίο θα εκπροσωπήσει ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, υπουργός ευρωπαϊκών υποθέσεων, ενώ για πρώτη φορά στην Αθήνα θα βρεθεί ο υπουργός εξωτερικών των Σκοπίων, Νικολά Ποπόσκι.

Μετά το πέρας των εργασιών του άτυπου Συμβουλίου «Gymnich» ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος και η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ε.Ε. για θέματα εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Κάθριν Άστον, θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

By