Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εθνική ομάδα: ο Γιαννούλης υποψήφιος για την ενδεκάδα

Προπόνηση υπό βροχή για την Εθνική στον Άγιο Κοσμά όπου ο Ρανιέρι δούλεψε και πάλι σε πολλά στοιχεία της τακτικής που θέλει να περάσει στους παίκτες του.

2014090200609_160466432Η βροχή πάντως σε συνδυασμό με την πτώση της θερμοκρασίας δημιουργούσε μία ατμόσφαιρα χειμερινού τοπίου. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε πολλές ασκήσεις τακτικής, προσπαθώντας να δείξει στοιχεία της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας που θέλει να περάσει στους παίκτες του. Και στην απογευματινή προπόνηση, ο Ρανιέρι είχε στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους βασικούς τον Κώστα Γιαννούλη.

Ο μπακ του Ολυμπιακού συμμετείχε στις ασκήσεις τακτικής στην τετράδα με τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά και Τοροσίδη -αν και, στις πολλές ασκήσεις που έκανε, θέση με τους βασικούς πήρε και ο Σταφυλίδης. Γενικώς το απόγευμα ο Ρανιέρι άλλαξε πολλά πρόσωπα και συστήματα στις ασκήσεις που δούλεψε.

Στους μέσους ήταν οι Μανιάτης, Σάμαρης και Ταχτσίδης, ενώ στην επίθεση οι Σαμαράς, Σαλπιγγίδης και Μήτρογλου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι συγκεκριμένοι παίκτες έχουν κλεισμένες τις θέσεις της ενδεκάδας, μιας και ο προπονητής της Εθνικής αναμένεται να συνεχίσει τις δοκιμές και στις υπόλοιπες προπονήσεις.

By