Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εθνική σε ρυθμούς… Καραγκούνη -ξεκίνησαν και οι Φινλανδοί

Απών ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος από τα ματς με Φιλανδία και Βόρεια Ιρλανδία, σήμερα αποφασίζεται για τον Παναγιώτη Κονέ -θα είναι κι αυτός, μάλλον, απών- κι ενώ η Εθνική προετοιμάζεται σε ρυθμούς… Καραγκούνη!

2773707a-b15a-4304-b0b5-b3a84e83a779

Ο πρώην διεθνής άσος και νυν, Νο 1 (εντάξει, μετά τον Ρανιέρι) στην Εθνική, έδωσε το παρών του στην πρώτη προπόνηση στον Άγιο Κοσμά, παρακολουθώντας τις προσπάθειες των παικτών μας. Ικανοποίηση από την παρουσία του Καραγκούνη, που «γεμίζει» το… ρόστερ της Εθνικής και καλεί σε εγρήγορση τους διεθνείς.

Στο μεταξύ, σήμερα συγκεντρώθηκαν και οι Φινλανδοί διεθνείς που ξεκίνησαν με το δεξί τη διοργάνωση (3-1 στα Φερόες).

Ο εκλέκτορας της Φινλανδίας για ακόμα μία φορά επέλεξε μία νεανική ομάδα. Να αναφέρουμε πως οι περισσότεροι παίκτες της αποστολής παίζουν σε πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας, δηλαδή σε λίγκες που φτάνουν στο τέλος τους, αλλά και σε συλλόγους που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως η Ελσίνκι, η Μόλντε και η Μάλμε που πανηγύρισαν και φέτος την κατάκτηση του τίτλου σε Φινλανδία, Νορβηγία και Σουηδία. Ξεχωρίζουν φυσικά ο Ρόμαν Ερεμένκο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ρίκου Ρίσκι της Ρόζενμποργκ, που σκόραραν τα γκολ της νίκης στα Νησιά Φερόε (ένα ο πρώτος, το νικητήριο και δυο ο δεύτερος)…

 

By