Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Καταγγελίες και ειρωνεία για την συνάντηση Τσίπρα – Καμμένου

Σχόλια απο Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ προκάλεσε η επαφή των δύο πολιτικών αρχηγών

 

kammenos tsiprasΣε «συνάντηση κορυφής» αναφέρεται με προφανή ειρωνική διάθεση η Νέα Δημοκρατία σχολιάζοντας την συνάντηση Α.Τσίπρα και Πάνου Καμμένου με αντικείμενο την κατάθεση πρότασης μομφής εναντίον του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε «επιτέλους, ο κ. Τσίπρας έγινε δεκτός από τον μόνο Έλληνα πολιτικό που θα μπορούσε να κατανοήσει σε τέτοιο βάθος τις απόψεις του».

Με κατηγορίες για «ανευθυνότητα» σχολίασε την συνάντηση το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Όπως επισημαίνει «oι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος είναι ίσως οι μόνοι στην Ελλάδα που δεν αντιλαμβάνονται τι μας διδάσκει η δραματική εμπειρία που ζει η Κύπρος. Η ημέρα και το θέμα που διάλεξαν προκειμένου να δηλώσουν την σύγκλισή τους θα τους καταδιώκει ως ακραίο παράδειγμα εθνικής ανευθυνότητας, πολιτικής πρόκλησης και κακών αντανακλαστικών.Τι  παραπάνω θέλουν άραγε  να συμβεί προκειμένου να αντιληφθούν ότι οι «τζάμπα μαγκιές» τους ούτε  στην Ελλάδα οδηγούν πουθενά ούτε στην Κύπρο προσφέρουν καλές υπηρεσίες;»

Σε καταγγελτική λογική το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ που αναφέρει: «Οι μάσκες έπεσαν! Η πολιτική συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στο κοινοβούλιο και κυρίως στο κοινωνικό επίπεδο, με πρόσχημα τη συμπαράσταση στον κυπριακό λαό, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με πολιτική υπέρ των μονοπωλίων, αφού δεν διστάζει να συνεργαστεί και με εθνικιστές. Υλοποιείται η πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ για κυβέρνηση από τη «λαϊκή δεξιά» μέχρι την ΑΝΤΑΡΣΥΑ».[space size=»30″]

By