Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Εκλογές ΤΕΕ: Πέτυχε η Κεντροαριστερή «Ελιά»

Ευφορία για τις επιδόσεις της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης Μηχανικών»

kalpesΤην πρωτιά στην Αττική απέσπασε η «Δημοκρατική Συμπαράταξη Μηχανικών» στις χθεσινές εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κάνοντας πράξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την «Ελιά» της Κεντροαριστεράς.

Με επικεφαλής το Χρήστο Σπίρτζη, στην παράταξη μετείχαν στελέχη της ΠΑΣΚ, της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων Πράσινων, αποδεικνύοντας επί δύο μήνες τη δυνατότητα δημιουργίας ενός τρίτου πόλου, τουλάχιστον μεταξύ του τεχνικού κόσμου.

Η εκπόνηση προγράμματος, οι κατά τόπους επισκέψεις, αλλά και η υιοθέτηση θέσεων για το μέλλον των μηχανικών απασχόλησαν όλο αυτό το διάστημα τους: Στέφανο Ψεκαλάκη, επικεφαλής της παράταξης της ΠΑΣΚ, Νίκο Μήλη, Γραμματέα του Τομέα Επιστημόνων του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Βογανάτση, μέλος της Γραμματείας Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Πλατσάκη, στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς και φυσικά την Ιωάννα Κοντούλη, επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων, με κατάληξη το χθεσινό αποτέλεσμα.

«Έπρεπε να γίνουν εκατέρωθεν υποχωρήσεις» τονίζουν οι συμμετέχοντες στο εγχείρημα, νοιώθοντας ωστόσο απόλυτα δικαιωμένοι από την έκβαση του εγχειρήματος.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By