Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κρίσιμη συνεδρίαση των διοικητικών- Διχασμένοι ως προς την συνέχιση της απεργίας

«Η απεργία συνεχίζεται κανονικά» δηλώνει η απεργιακή επιτροπή των διοικητικών του ΕΚΠΑ,  καταγγέλλοντας την πλειοψηφία του ΔΣ του συλλόγου για διασπορά ψευδών ειδήσεων

panepistimio athinon

Αναβρασμός επικρατεί στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο. Οι διοικητικοί υπάλληλοι του Ιδρύματος- οι οποίοι φέρονται διχασμένοι ως προς το ζήτημα της συνεχιζόμενης εδώ και περίπου τρεις μήνες απεργίας τους, ενάντια στη διαθεσιμότητα– συνεδριάζουν σήμερα για να λάβουν αποφάσεις για το μέλλον των κινητόποιήσεων τους.

«Η απεργία συνεχίζεται κανονικά» δηλώνει η απεργιακή επιτροπή των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καταγγέλλοντας την πλειοψηφία του ΔΣ του συλλόγου για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος ζήτησε από τον πρύτανη του ΕΚΠΑ να εφαρμόσει την απόφαση της Συγκλήτου για να επαναλειτουργήσει το Ίδρυμα. Ο υπουργός Παιδείας πρόσθεσε ότι «ο πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου πρέπει να ασκήσει τα καθήκοντά του, όπως ο νόμος ορίζει, ώστε να μην θιγούν περαιτέρω το κύρος και οι λειτουργίες του Ιδρύματος».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By