Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκπτώσεις σε φοιτητικά εισιτήρια Αθήνα- Πάτρα

Για τους φοιτητές των ΑΕΙ/ ΤΕΙ, οι οποίοι ταξιδεύουν από τον τόπο διαμονής τους προς τον τόπο σπουδών τους (Πάτρα ή Αθήνα), παρέχεται ειδική εκπτωτική τιμή 17,00 ευρώ στα εισιτήρια μετ΄ επιστροφής

trainose600_301013

Αυξάνει τα δρομολόγια των λεωφορείων στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ώστε σε συνδυασμό με τις ανταποκρίσεις του προαστιακού σιδηρόδρομου, να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που μετακινείται από την Αθήνα, με προορισμό την αχαϊκή πρωτεύουσα και αντίστροφα, με οικονομικές τιμές.

Για τους φοιτητές των ΑΕΙ/ ΤΕΙ, οι οποίοι ταξιδεύουν από τον τόπο διαμονής τους προς τον τόπο σπουδών τους (Πάτρα ή Αθήνα), παρέχεται ειδική εκπτωτική τιμή 17,00 ευρώ στα εισιτήρια μετ΄ επιστροφής.

Η παραπάνω ειδική τιμή θα διατίθεται από τα σημεία πώλησης Αθήνας & Πάτρας, καθώς επίσης από τα εκδοτήρια των σταθμών του προαστιακού στο τμήμα μεταξύ Πειραιά – Μαγούλας και Πειραιά – Δουκ. Πλακεντίας.

Για τη χορήγηση της ειδικής εκπτωτικής τιμής απαιτείται η επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας, εφόσον ως έδρα σχολής αναγράφεται η Πάτρα ή η Αθήνα.

Όσοι δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, αλλά κατέχουν τη φοιτητική ιδιότητα, το εισιτήριο απλής μετάβασης κοστίζει 12,75 ευρώ και 20,40 ευρώ μετ” επιστροφής.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στον διαδικτυακό ιστότοπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

By