Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Εκροή καταθέσεων από εταιρεία που σχετίζεται με τον Αναστασιάδη;

Πληροφορίες κυπριακής εφημερίδας

 

AnastasiadisΣε μια σημαντική αποκάλυψη προχωρεί σήμερα η εφημερίδα Χαραυγή, η οποία με αποκαλυπτικό ντοκουμέντο δημοσιεύει στοιχεία για εκροή καταθέσεων από συγγενική εταιρεία προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα με το δημοσιεύμα της εφημερίδας, η εταιρεία Loutsios & Sons ltd» ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, φέρεται να έβγαλε από την Κύπρο μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Χαραυγής με τίτλο «Αμείλικτα ερωτήματα» παρουσιάζεται το σχετικό έγγραφο από τη Λαϊκή Τράπεζα, το οποίο ανοίγει του ασκούς του Αιόλου για τις αποκαλύψεις που η κυπριακή κοινωνία αναμένει με ανυπομονησία για πλήρη κάθαρση και διαφάνεια στην πολύκροτη υπόθεση. Συγκεκριμένα, τρεις μόλις μέρες -σύμφωνα με το δημοσίευμα- πριν από το Εurogroup της 15ης Μαρτίου που αποφάσισε κούρεμα, έσπασε 5 γραμμάτια στη Λαϊκή αξίας 21 εκατομμυρίων και τα έστειλε στο Λονδίνο.

Μετά τις δηλώσεις Σαρρή ότι η κυβέρνηση γνώριζε για το κούρεμα, δημιουργείται τεράστιο θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, όπως αναφέρει η εφημερίδα ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απάντηση από πλευράς του προεδρικού.

 

Πηγη: http://offsite.com.cy

By